Welkom

Uitgelicht

Hallo allemaal. Welkom op de weblog van opvangkitten.
Ik ben Ellie, van beroep dierenartsassistente en katten trimster. Sinds 2006 vang ik  kittens op die door omstandigheden geen moeder meer hebben. Veel hiervan komen uit het asiel of bij de dierenartspraktijken vandaan. Deze zouden normaal gesproken afgemaakt worden. Deze geef ik de zorg die ze nodig hebben en zoek dan weer een goed huis voor ze. Dus weet je nog iemand die een kitten zoekt, neem dan gerust contact met me op.

Ik woon in Oosterhesselen (Drenthe, tussen Emmen en Hoogeveen). Ik vraag een vergoeding van € 40,- per kitten om alle onkosten te kunnen dekken en me zo ook in de toekomst nog in te kunnen zetten voor deze gedumpte diertjes.

Wilt u geen kitten adopteren, maar wel mijn werk steunen, dan kunt u geld doneren aan mijn opvangkittens. Hiernaast kunt u dan op de knop doneren drukken en een bedrag overmaken voor de weeskittens. Ook de website www.katcomfort.nl is van mij.  Hier vind u alle informatie t.b.v. de opvangkittens, het pension en de trimsalon. Ook verkoop ik hier artikelen, waarvan de opbrengst gaat naar de kittenopvang. Alvast bedankt voor uw steun.

email: info@katcomfort.nl of tel. 06 11440379

Imgp4233Dsc_2930Dsc_9764

 

In memoriam Sasha

Met pijn in mijn hart en met groot verdriet wil ik jullie allemaal meedelen dat ons zeer dierbare hondje Sasha gisteren toch nog  plotseling en te vroeg is overleden.

We missen haar enorm.

De oneerlijke strijd die ze heeft gestreden heeft ze helaas niet mogen winnen.

Ze blijft in ons hart en in onze herinnering bestaan. Lieve Sasha Rust zacht.

Sasha en kittens

 

Helaas kunnen er nog steeds geen foto’s toegevoegd worden. (nu intussen wel met mijn    nieuwe weblog, dus bij deze de foto’s erbij) Maar ik zal iedereen schriftelijk op de hoogte houden. Het is de bedoeling dat Simba en Junior volgende week of een week later hun nieuwe huis zullen betrekken. Tot grote blijdschap van hun baasje.

Junior en Simba

Het kleine driekleur poesje uit het laatste nestje van 4 heeft ook een huis gekregen. Ze woont hier bij mensen in Oosterhesselen bij een andere poes en kinderen.

 

Driekleur poesje

1 van de 2 kleine grijze katertjes van 5 weken heeft ook al een nieuw baasje en zal 18 oktober opgehaald Lees verder

Sasha

Met onze hond gaat alles naar omstandigheden goed. Bij de eerste enting is een ernstige hartruis vastgesteld, maar Sasha wordt steeds blijer en enthousiaster. Alleen kan ze nog niet tegen warmte. We zullen binnenkort haar hart weer laten controleren en kijken hoe het dan is. Ze is erg ondeugend en zeer lief.

Sasha en nieuwe kittens

Sasha is ondertussen 1,7 kg en 5 weken oud. Ze begint echt een eigen willetje te krijgen. Verder zijn we nu flink aan het socialiseren.

Afgelopen woensdag weer 3 nieuwe kittens gekregen. Zwaar verwaarloosd en ondervoed. Eentje is wegens voedselgebrek de eerste dag al overleden.  Ze was een paar honderd Lees verder

Sasha

Het gaat echt prima met mijn dwerg Friese Stabij. Ze is volledig zindelijk, ze loopt al erg goed. We zijn nu aan het leren uit een bakje te drinken en we gaan zo voor het eerst brokjes eten. Sasha heeft wel heel duidelijk een eigen willetje en dat laat ze weten ook. Ze gromt en blaft. Maar dat zal er allemaal wel bij horen denk ik.

sasha

Puppy heeft inmiddels een naam gekregen en ze heet Sasha. Ze heeft nu door hoe ze moet drinken en groeit dan ook als kool. Het is allemaal erg wennen, want het is toch wel heel anders dan een kitten. Bubbel zal zondag haar nieuwe huis betrekken en vanaf dan de naam Pipa gaan krijgen. Voor Junior zijn we nog zoekende naar een liefdevol huis.