Nieuw huis gezocht

We zijn nu nog op zoek naar een nieuw huis voor de volgende katjes:

Rani. Een erg stoere maar zeer lieve kater. Het is een erg makkelijk dier dat zo lekker zijn gangetje gaat en af en toe even een knuffel komt halen. Geboren op 27-04-2011. Volledig ingeënt en gechipt.

Rani

Doortje. Een prachtig driekleur poesje. Deze dame heeft echt een eigen willetje, maar is ook een echte knuffel. Ze komt graag even op schoot en geeft dan kopjes en wil dan flink geknuffeld worden. Ze is geboren 14/07/2011. Volledig ingeënt en gechipt.

Doortje

Dan hebben we ons zwarte kitten. Een erg lief diertje wat op zijn tijd graag wil knuffelen. Verder gedraagt hij zich erg onopvallend en is lekker speels, maar niet te druk. Hij is van 01-07-2011. Hij heeft de 1ste inenting gehad.

Zijn broertje, het zwart witte kitten is een schatje. Vooral ’s avonds op de bank begint hij met kopjes geven en kruipt dan stiekem op schoot. Vind hij heerlijk. Is verder een vrij rustig onopvallend kitten.  Ook geboren 01-07-2011. Ook 1ste inenting gehad.

 

Dan hebben we nog een zwart witje uit een ander nest. Dit is een vrij brutaal kitten, maar erg lief. Hij wil ’s morgens eerst een tijdje knuffelen, dan gaat hij spelen en tussendoor wil hij steeds knuffelen. Ik vind dit zelf persoonlijk een prachtig diertje om te zien. Hij is geboren op 15-07-2011. Ook hij heeft zijn eerste inenting gehad.

Dan blijft er nog 1 over, maar dat is een apart verhaal. Wat er is gebeurd is ons nog niet duidelijk, maar foto’s hebben uitgewezen dat zijn wervels bij zijn schouders verschoven zijn. Hierdoor heeft hij weinig controle over zijn pootjes. Waardoor hij weer erg moeilijk loopt. Het is afwachten met hem hoe het verder met hem zal gaan. Hij krijgt nu rust. Waardoor het hopelijk allemaal kan genezen. Het is een schat van een kat en zit altijd op schoot te stampen. Hij is ook van 15-07-2011.  Deze hou ik waarschijnlijk zelf, tenzij iemand zich meld die zich over hem wil ontfermen. Hij mag gratis opgehaald worden, maar moet wel echt een goed huis krijgen waar hij de zorg krijgt die hij nodig heeft.

 

 

Welkom

Uitgelicht

Hallo allemaal. Welkom op de weblog van opvangkitten.
Ik ben Ellie, van beroep dierenartsassistente en katten trimster. Sinds 2006 vang ik  kittens op die door omstandigheden geen moeder meer hebben. Veel hiervan komen uit het asiel of bij de dierenartspraktijken vandaan. Deze zouden normaal gesproken afgemaakt worden. Deze geef ik de zorg die ze nodig hebben en zoek dan weer een goed huis voor ze. Dus weet je nog iemand die een kitten zoekt, neem dan gerust contact met me op.

Ik woon in Oosterhesselen (Drenthe, tussen Emmen en Hoogeveen). Ik vraag een vergoeding van € 40,- per kitten om alle onkosten te kunnen dekken en me zo ook in de toekomst nog in te kunnen zetten voor deze gedumpte diertjes.

Wilt u geen kitten adopteren, maar wel mijn werk steunen, dan kunt u geld doneren aan mijn opvangkittens. Hiernaast kunt u dan op de knop doneren drukken en een bedrag overmaken voor de weeskittens. Ook de website www.katcomfort.nl is van mij.  Hier vind u alle informatie t.b.v. de opvangkittens, het pension en de trimsalon. Ook verkoop ik hier artikelen, waarvan de opbrengst gaat naar de kittenopvang. Alvast bedankt voor uw steun.

email: info@katcomfort.nl of tel. 06 11440379

Imgp4233Dsc_2930Dsc_9764