Nieuwe kittens

Vandaag weer nieuwe kittens gekregen. 4 prachtige diertjes. 1 rood wit katertje, 2 zwart witte katertjes en een driekleur poesje. Ze zijn ongeveer 6 weken oud. Gevonden bij een schuur. De foto’s zijn niet geweldig, maar de camera is op vakantie. Als die terug is, volgen er mooiere foto’s.

Sasha

Met onze hond gaat alles naar omstandigheden goed. Bij de eerste enting is een ernstige hartruis vastgesteld, maar Sasha wordt steeds blijer en enthousiaster. Alleen kan ze nog niet tegen warmte. We zullen binnenkort haar hart weer laten controleren en kijken hoe het dan is. Ze is erg ondeugend en zeer lief.

Nieuwe kittens

Het is weer dinsdag als ik wordt gebeld of ik nog een paar kittens wil adopteren die anders afgemaakt zouden worden. Natuurlijk zeg ik dan geen nee. Allereerst hebben we Anton. Geboren 18-05-2011. Hij is rood met wit en erg schattig. Hij zit sinds 06-06-2011 in het asiel. Hij is op dit moment 480 gram. In het asiel kwam hij niet tot zijn recht en groeide niet. Dan maar euthanasie. Nu is hij bij mij. Hij eet matig tot slecht, wil niet spelen, maar vind aandacht geweldig. Hij deelde het hokje in het asiel met Ivanka. Dit is een schildpad dame Lees verder