Alweer nieuwe kittens

Vandaag weer nieuwe kittens binnen gekregen. Dit zijn 3 zeer sociale en lieve kittens die (vind ik persoonlijk) erg mooi getekend zijn. Mogen direct geplaatst worden. Zijn ontwormd en ontvlooid. Het zijn 3 katers, geboren 14-09-2011.

Foto’s

Bij deze de foto’s van de overige 3 katjes. Deze 3 mogen van mij geplaatst worden, maar moeten volledig gesocialiseerd worden. Vooral het rode katertje is erg bang. Het zwart witte katertje moet nog een week antibiotica en kan dan geplaatst worden.

Toch weer nieuwe kittens

Vandaag toch weer nieuwe kittens binnengekregen. Waarschijnlijk zijn ze een week of 6. Het zijn 3 wilden. Deze zijn nog niet te hanteren. Dit is een hele rode en 2 cypersen. Waarschijnlijk een kater en 2 poezen. Ik laat ze eerst even een paar dagen wennen en daarna ga ik ze even in handen nemen. Ook heb ik een heel lief kitten met niesziekte gekregen. Dit is echt een schatje en hij is zwart wit. Hiervan heb ik al wel een foto. De rest volgt hopelijk snel.

Rani/Sam

Ik kreeg bericht van het nieuwe baasje van Rani dat het erg goed met hem gaat. Ze zijn heel erg blij met zijn komst en hij heet tegenwoordig Sam. Bij deze nog een foto die ik van hun heb ontvangen .

Kittenloos

Vandaag zijn de laatste 3 kittens ook opgehaald. Dus op dit moment heb ik geen kittens meer in de opvang zitten. Zodra ik weer nieuwe kittens heb, zal ik dat vermelden op de weblog. Ik wil iedereen bedanken voor de vele en lieve reacties en vooral ook de mensen die zich hebben willen ontfermen over een kitten. Mensen Bedankt!!

Nog 3 over

Doortje en Rani zijn nu opgehaald door hun nieuwe baasje. Ik hoop dat ze beide op hun plekje zitten en hier gelukkig zullen worden. Nu hebben we nog 3 katertjes over. Hieronder zie nog weer foto’s van hun. Heb je belangstelling, laat het me dan even weten.

Rani

Onze Rani is inmiddels ook gereserveerd. Hier komen zaterdag mensen voor kijken. Deze stoere meneer verdient ondertussen ook een plekje waar hij zich lekker thuis kan gaan voelen. Ik laat jullie weten of hij weg gaat of niet.

Nieuw huis gezocht

We zijn nu nog op zoek naar een nieuw huis voor de volgende katjes:

Rani. Een erg stoere maar zeer lieve kater. Het is een erg makkelijk dier dat zo lekker zijn gangetje gaat en af en toe even een knuffel komt halen. Geboren op 27-04-2011. Volledig ingeënt en gechipt.

Rani

Doortje. Een prachtig driekleur poesje. Deze dame heeft echt een eigen willetje, maar is ook een echte knuffel. Ze komt graag even op schoot en geeft dan kopjes en wil dan flink geknuffeld worden. Ze is geboren 14/07/2011. Volledig ingeënt en gechipt.

Doortje

Dan hebben we ons zwarte kitten. Een erg lief diertje wat op zijn tijd graag wil knuffelen. Verder gedraagt hij zich erg onopvallend en is lekker speels, maar niet te druk. Hij is van 01-07-2011. Hij heeft de 1ste inenting gehad.

Zijn broertje, het zwart witte kitten is een schatje. Vooral ’s avonds op de bank begint hij met kopjes geven en kruipt dan stiekem op schoot. Vind hij heerlijk. Is verder een vrij rustig onopvallend kitten.  Ook geboren 01-07-2011. Ook 1ste inenting gehad.

 

Dan hebben we nog een zwart witje uit een ander nest. Dit is een vrij brutaal kitten, maar erg lief. Hij wil ’s morgens eerst een tijdje knuffelen, dan gaat hij spelen en tussendoor wil hij steeds knuffelen. Ik vind dit zelf persoonlijk een prachtig diertje om te zien. Hij is geboren op 15-07-2011. Ook hij heeft zijn eerste inenting gehad.

Dan blijft er nog 1 over, maar dat is een apart verhaal. Wat er is gebeurd is ons nog niet duidelijk, maar foto’s hebben uitgewezen dat zijn wervels bij zijn schouders verschoven zijn. Hierdoor heeft hij weinig controle over zijn pootjes. Waardoor hij weer erg moeilijk loopt. Het is afwachten met hem hoe het verder met hem zal gaan. Hij krijgt nu rust. Waardoor het hopelijk allemaal kan genezen. Het is een schat van een kat en zit altijd op schoot te stampen. Hij is ook van 15-07-2011.  Deze hou ik waarschijnlijk zelf, tenzij iemand zich meld die zich over hem wil ontfermen. Hij mag gratis opgehaald worden, maar moet wel echt een goed huis krijgen waar hij de zorg krijgt die hij nodig heeft.