Dobby

Een berichtje gekregen van Dobby het broertje van Nelis. Hij maakt het prima bij zijn nieuwe baasje en is een schat van een kat. Hierbij ook een paar foto´s van hem bij de nieuwe eigenaar.

Hoe is het nu met……

Nog weer een paar reacties gehad van geplaatste kittens. Met Nelis gaat het prima. Dit is het cyperse katertje wat toen als laatste weggegaan is. Zie berichten 5 dec en 3 dec op deze weblog. Deze mensen zijn echt zeer blij met hem en hij kan heel goed met hun andere kat Karel.

Ook een van de bange kittens, het poesje met het rode vlekje is erg goed terecht gekomen. Zie bericht 3 dec. In het begin was ze nog erg bang, maar nu slaapt ze bij haar nieuwe baasje op schoot.

foto’s boerderijkittens

Deze rode begint al aardig te wennen en zou geplaatst kunnen worden

Het schildpad poesje, een iets duidelijkere foto dan de vorige

Onze langhaar is niet zo foto geniek

Deze cyperse is er deze week bijgekomen en kruipt nog helemaal weg.

De zwarte heeft een wit befje en is erg bang. Ook hij/zij is er deze week bijgekomen

Vervolg boerderijkittens

Ondertussen zijn er weer 2 kittens van de boerderij af gekomen. Een hele zwarte en een cyperse. De cyperse lijkt al iets ouder en wat minder wild. De langhaar en de schildpad stellen zich nog erg terughoudend op en zijn nog moeilijk te benaderen. Het rode katertje (heb ik ondertussen bevestigd dat het een kater is) begin ik al vriendjes mee te worden. Hij komt bij mij en likt al lekkers van mijn vinger af. Ook kan ik hem al aaien. Voor dege die hem wil adopteren, hij zou evt weg mogen. Ik zal vanmiddag even proberen mooie foto’s te maken.

Boerderijkittens

We zijn zaterdag op een boerderij kittens wezen vangen, maar dat viel niet mee. Ze waren ten eerst al een stuk groter als verwacht. Verder nog nooit in handen geweest. En ook nog claustrofobisch. Een erg leuke combinatie. We hebben er uiteindelijk 3 in een mandje weten te krijgen. Waarschijnlijk zijn ze ook al verzegd. Ze moeten nu eerst bijkomen van alle stress en indrukken en daarna gaan we ons druk maken over nieuw huisjes voor ze.

Nieuw Puppy

Na ons grote Sasha avontuur is het gemis nog steeds zo groot, dat wij een nieuw puppy uitgezocht hebben. Ze heet Lotus en is nu 2,5 week oud. We zijn vanavond wezen kijken en het is een echt schattig ding, ook al is ze de grootste.

Alles geplaatst

Ook voor het laatste katertje is iemand gekomen die hem een warm huis wil geven. Hij is nog niet helemaal beter en zal na zijn herstel verhuizen. Binnenkort ga ik naar een boerderij waar 50-60 katten en kittens lopen en hier komen waarschijnlijk weer heel wat kittens vandaan. Ben je dus nog op zoek, hou mijn weblog dan goed in de gaten, want er zullen binnenkort weer nieuwe op komen.

Voor de mensen in het zuiden van het land

Ik kreeg een vraag van een mevrouw uit Liempde bij Boxtel. Zij heeft nog een aantal kittens die ook een goed huis zoeken. Het zijn een rode, zwarte, grijze en een lapje. Ze zijn waarschijnlijk van september. Ook deze schatten verdienen een goed huis. Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met hun op: 06 27182155.

Nieuwste ontwikkelingen

Het rode katertje is net opgehaald. Het bleek bij het nog eens goed bekijken toch een vrouwtje te zijn. Gelukkig vond deze mevrouw dit niet erg, want ze komt helemaal uit Castricum. Deze dame heeft ook weer een liefdevol huis gekregen waar ze de aandacht zal krijgen die ze nodig heeft. Ook haar zusje ( donker cypers ) heeft een plekje en zal mogen opgehaald worden en verhuizen naar Utrecht. Zo korten we weer hard in en hebben we nog 1 katertje die een huis zoekt.