Nieuw kitten

Gisteren een nieuw kitten binnen gekregen. Dit diertje is zwaar mishandeld en verwaarloosd bij iemand uit huis gehaald. Ze heeft vergiftigings verschijnselen, overal blauwe plekken, huid op de rug laat volledig los. Hiervan hebben we geprobeerd een stukje schoon te maken en dat zijn nu open wonden op de rug, omdat het vel er zo afvalt. We doen er nu verder even niets aan, omdat ze anders haar hele rug open heeft liggen en dat zal nog pijnlijker zijn. Ze moet nu even herstellen, het gif moet uit haar lichaampje en verder heeft ze veel liefde nodig. Ik hoop dat ze haar zusje ook uit dit huis kunnen halen en bij mij plaatsen, want dit gun je geen een kat. Waarschijnlijk zijn ze van september. We moeten nu eerst zien of ze het gaat halen en als dat zo is zullen we haar gaan plaatsen op een liefdevol plekje.

Duppie

Een tijd geleden (zie bericht 10 nov) heeft u op mijn weblog kunnen lezen dat door waarschijnlijk een ongelukje een van de kittens zijn ruggewervels heeft verschoven. Hierdoor heeft hij het toen erg moeilijk gehad. Ik heb toen een oproep geplaatst voor een goed huis voor hem en hier heb ik lieve reacties op gekregen. Maar omdat het tegen die tijd steeds slechter met hem ging, heb ik hem niet uitgeplaatst. Enige tijd later was hij toen helemaal verlamd.Ik heb toen op het punt gestaan om hem in te laten slapen, omdat dit geen toekomst voor hem was die ik voor hem wilde, maar ik merkte aan hem dat hij geen pijn had.  Door zijn doorzettingsvermogen, die van mij en van mijn dierenarts hebben we hem nog een kans gegeven. Hij is op medicijnen gezet en hij is er langzaam weer bovenop gekrabbeld. Ook al weten we dat het nooit een normale kat zal worden, zijn we toch blij met het feit dat hij er nog is. Hij kan nu weer redelijk normaal lopen, hij rent weer, hij maakt kleine sprongetjes en hij is vorige week voor het eerst de trap helemaal opgelopen. Het is een erg vrolijk dier en hij was ook altijd erg tevreden en vrolijk toen hij verlamd was. Bij deze wil ik iedereen ( de oppas en de dierenarts) bedanken voor hun steun en tijd. Hier volgen nog een paar mooie foto’s die onlangs zijn gemaakt van ons wondertje.

Druk bezig met trap lopen

Lekker in de trui bij vrouwtje

 

Lotus

We hebben ons hondje nu ondertussen weer een week in huis. Het is echt een geweldig beestje. Ze is nu 5,5 kg en nog een worst op pootjes. Ik heb nog geen tijd gehad mooie foto’s te maken, ik heb nu een foto, dus die plaats ik eerst even. Later volgen mooiere foto’s van haar.

2 kittens zoeken huis

De 2 zwarte kittens uit het bericht hieronder zouden zaterdag opgehaald worden, maar ik heb niets meer van deze mensen vernomen. Dus ze zijn weer beschikbaar. Het zijn 2 pikzwarte kittens, allebei katers en geboren 1 oktober. Beide ontwormd en ontvlooid. Inentingen hebben ze nog niet gehad, maar in overleg is dat nog mogelijk. Dit zijn 2 broertjes die al het een en ander mee gemaakt hebben en hierdoor erg aan elkaar gehecht zijn. Ze zoeken dan ook samen een huisje. Dus bent u op zoek naar 2 zeer leuke en lieve kittens, neem dan contact met me op. De vraagprijs is € 60,- voor beide kittens.

Op dit moment nog plaatsbaar

Op dit moment heb ik nog 3 kittens zitten die een nieuw huis zoeken. Deze 3 zijn totaal verwilderd bij mij binnen gekomen, hierdoor zijn ze alle 3 nog erg bang en zullen naar mensen kunnen die een rustige levens omgeving hebben, die veel geduld hebben en ze de liefde kunnen geven die nodig is. Het zijn op dit moment dus ook zeker geen knuffelkittens. Dat kunnen ze wel worden. Ze zijn geboren juli/augustus. Ik heb nu dus geen kittens van 8 weken oud zitten!! De schildpad is een vrouwtje, de andere 2 heb ik nog niet in handen gehad en weet ik dus niet wat voor geslacht het is. Heeft u interesse om een van deze 3 kittens in huis te nemen en ze de kans te geven een echte huiskat te worden neem dan contact met mij op.