Nieuwe kittens

Ook al zijn er 2 kittens geplaatst, er komen ook weer nieuwe bij. Helaas kan ik nu niet van die mooie foto’s maken, want het foto toestel doet het niet. Er is bij gekomen een cypers katertje. Ongeveer van 9 mei. Zat ontzettend onder de vlooien, als je hem oppakte voelde je alleen een hard schild van vlooien. Echt om jeuk van te krijgen. Hij is erg verlegen en vind het nog erg spannend om geaaid te worden.  Dan is er nog een zwart katertje bij gekomen die nog gevangen is op de plek waar ook de schildpadjes, het zwart witte en het zwarte kitten gevangen zijn. Hij is nog wat verlegen, maar al goed aaibaar. En gisteren zijn er nog 2 kittens bij gekomen. Een zwarte en een zwart witte. Het geslacht weet ik nog niet, want ze zijn nog aan het bijkomen van alle spanningen. Ze zijn ongeveer van half mei.

Geplaatst

Ondertussen zijn er al 2 kittens geplaatst en hebben een goed huisje gevonden. Een van de 2 zwarte poesjes is naar Klazienaveen verhuisd en het zwart witte katertje is naar Hoogeveen verhuisd. Dit katertje heet nu Valcro wat klitteband betekend in het Engels.

Nog meer kittens

Afgelopen vrijdag weer 2 schattige katertjes erbij gekregen. Zijn ongeveer van 11 mei. Zijn zwaar verwaarloosd onder de luizen en de vlooien en niesziekte binnengebracht. Gaat nu al een stuk beter met ze.