Geplaatst

1 van de poesjes van het nestje van 7 is vandaag ook al naar haar nieuwe baasje gegaan. Ze is opgenomen in een liefdevol gezin in Eefde. Ze heet nu  Ziva.

Het is dus het poesje met de witte streep over de neus.

Nieuwe kittens

Vandaag een nestje van 7 prachtige kittens binnen gekregen. Het zijn wilde zwerfkittens die bij iemand in de schuur zaten. Op dit moment zijn ze wel aaibaar, maar nog erg bang. Dit zal waarschijnlijk snel veranderen. Ze zijn intussen ontwormd en ontvlooid. Mannetjes en vrouwtjes heb ik  nog niet naar gekeken, omdat ze eerst even bij moeten komen van alle spanning van de verhuizing van vandaag.

Kittens die een goed huis zoeken

Deze 2 schatten van kittens zitten niet bij mij in de opvang, maar zijn wel dringend op zoek naar een nieuw huis. Ze wonen in Annen. Ze zijn geboren op 13-07-2012. Het is een katertje en een poesje. Ze zijn ontwormd, ontvlooid, ingeënt en zindelijk. Het zou erg fijn als ze samen geplaatst kunnen worden in 1 gezin. Voor informatie en prijs kunt u bellen met 06 46340780.

Katertje

Poesje

Geplaatst

Afgelopen zondag zijn er dus 3 kittens geplaatst. Het kleine zwart witte kitten dat naar Wezup is gegaan heeft het ontzettend naar haar zin daar en voelt zich al helemaal thuis. Deze foto is bij haar nieuwe huis gemaakt. Ze heet nu Mitzy.

Ook het zwarte poesje en het cyperse poesje zijn samen geplaatst. Deze zijn samen naar Steenwijk verhuisd. Ook deze hebben weer een heel goed huis getroffen.

Mitzy in haar nieuwe huis

Geplaatst

Het zwart witte katertje is in Hengelo geplaatst. Hier is hij terecht gekomen in een zeer liefdevol gezin.

Ook nog even een mooie foto van de 2 kleine kittens van 8 weken. Het poesje met het meeste wit, zal morgen naar haar nieuwe baasje in Wezup vertrekken.