De laatste nieuwtjes

Vandaag is het poesje van het nestje van 4 kittens ( 3 cyperse en 1 zwart witte ) geplaatst in een liefdevol gezin in Groningen. Ze gaat nu als Robin door het leven.

De 2 cyperse zusjes uit Hoogeveen ( uit het nest van 3 met de rood witte) zijn gereserveerd en zullen dinsdag waarschijnlijk naar Amsterdam verhuizen.

Dan is ook het grijs witte kitten gereserveerd en die zal zaterdag waarschijnlijk naar Deventer verhuizen.

Nieuwe kittens

Vandaag weer 2 nieuwe kittens binnen gekregen. Ze zullen ongeveer 9 weken oud zijn en dus van ongeveer 18 mei. Ze zijn gevonden in een schuur in Emlichheim. Mensen hebben hun en 2 volwassen katten in huis genomen, maar hun zoontje blijkt allergisch te zijn. Hierdoor moeten de katten weg. De 2 kittens heb ik opgenomen in mijn opvang.

Nieuwste kittens

Laatst nog 3 wilde kittens binnen gekregen. Een leuk rood katje, een cypers katje en een schildpad katje. Het geslacht weet ik nog niet, omdat ze nog erg bang zijn. Ze zijn ongeveer 10 mei geboren. Het schildpad poesje is ondertussen overgeplaatst naar een kliniek overgeplaatst, omdat ze een aandoening heeft waarbij haar slokdarm afgesloten wordt. Hierdoor kan ze moeilijk eten binnen krijgen en braakt ze veel. Deze is dus niet beschikbaar.

Wijzigingen

Gisteren zijn de 2 zwart witte katertjes die een navelbreuk hadden geopereerd. De navelbreuken zijn verholpen en ze kunnen nu eerst even herstellen van de operatie. Vandaag zijn alle kittens ingeënt op de 2 na die gisteren geopereerd zijn. Deze 2 zullen na herstel van de operatie geënt worden. Alle kittens zijn goedgekeurd. Al had het witte kitten een klein hartruisje. Dit is niet ernstig en hierom kan hij een normaal leven hebben.

Gisteren ook nog 3 nieuwe kittens erbij gekregen, maar deze zijn nog erg wild. De foto’s volgen nog.

Ook ons schildpad poesje van vorig jaar heeft een goed huisje gevonden. Ze komt te wonen op een boerderij als muizenvanger.