Geplaatst

Vandaag is er weer een dametje uitgeplaatst naar Hoogeveen. Deze is in een leuk gezin met kinderen terecht gekomen. Het is een cypers meisje met een wit puntje aan de staart, uit het nestje van 3 cyperse dames die vorige week woensdag gekomen zijn. Ze heet nu Diesel.

 

Geplaatst

Gisteren zijn er cyperse dametjes naar hun nieuwe huis in Veendam vertrokken. De keuze uit zoveel leuke kittens was even moeilijk, maar uiteindelijk toch 2 schatjes uitgezocht. Het zijn 1 kitten uit de koppel van 10 kittens van afgelopen dinsdag en 1 kitten uit de 3 kittens van afgelopen woensdag. Ook deze 2 zijn dus weer goed terecht gekomen in een gezin met kinderen.

De meest linkse op de foto, die staat en naar beneden kijkt

De voorste met de donkere rug

Ze heten nu Charlie en Gizmo!!

 

Nieuwe kittens, waarvan 1 met grote pech

Gisteravond 10 nieuwe kittens erbij gekregen van een boerderij. Alle kittens hebben zware niesziekte, dus zere oogjes en lekker niezen en snotteren. Het zijn kittens van allerlei leeftijden van ongeveer 6-12 weken. Op dit moment is het dus 4x daags 10 paar oogjes zalven. Worden de kittens en ik erg blij van.

Eentje was er zo slecht aan toe dat haar oogje verwijderd moest worden. Ze is vandaag direct geopereerd en kan nu gaan herstellen van de operatie. Dankzij een donatie van iemand heb ik deze operatie kunnen betalen. Hartelijk dank nog daarvoor!! Een tweede kitten heeft ook nog een heel lelijk oogje. Deze gaan we eerst met zalf proberen te redden. Mocht dit niet lukken zal later dit oogje ook verwijderd moeten worden.

Nieuwe kittens

Gisteren weer 6 prachtige kittens binnen gekregen. Zitten erg onder de vlooien en sommigen zijn een beetje ziek. Het zijn 4 rode, 1 zwarte en 1 cyperse. Op dit moment vallen de vlooien er in bosjes dood vanaf en bij eentje moeten de oogjes gezalfd worden. Ze zijn ongeveer van 1 juli, dus nu 6 weken oud.

Geplaatst

Vandaag zijn er 3 kittens naar Duitsland verhuisd. Ze wonen nu vlakbij Meppen. Hier zijn ze terecht gekomen bij mensen die erg veel ruimte om het huis hebben en waar ze dus lekker veel vrijheid krijgen. Het zijn de laatste 2 kittens: een rood poesje en een cypers met rood poesje en het rood witte katje (meeste wit).

Geplaatst

Vanavond is ook het rood witte poesje opgehaald. Deze is in een leuk gezin in Stadskanaal terecht gekomen. Deze mensen hebben nog een kat en kinderen, dus perfect voor dit schatje.

Geplaatst

Vandaag is het laatste cyperse katertje naar Haren gegaan. Hier is hij terecht gekomen in een gezin bij nog 2 andere katten. Hij zal even moeten wennen, maar als hij maar schoenveters heeft om mee te spelen, komt het al snel goed met hem. Hij zal nu verder als Benji door het leven gaan.

 

Geplaatst en nieuwe kittens

Vandaag weer een kitten geplaatst. Het is de zwart witte kater. Deze is naar een gezin in Hoorn gegaan. Hier gaat hij een kat en een kitten gezelschap houden. Ook voor hem weer een goed plekje gevonden.

Ook weer 2 nieuwe kittens erbij gekregen. Deze zijn ongeveer van 8 mei. Ze zijn nog erg bang, maar dat komt vanzelf.