Welkom

Hallo allemaal. Welkom op de weblog van opvangkitten.
Ik ben Ellie, van beroep dierenartsassistente en katten trimster. Sinds 2006 vang ik  kittens op die door omstandigheden geen moeder meer hebben. Veel hiervan komen uit het asiel of bij de dierenartspraktijken vandaan. Deze zouden normaal gesproken afgemaakt worden. Deze geef ik de zorg die ze nodig hebben en zoek dan weer een goed huis voor ze. Dus weet je nog iemand die een kitten zoekt, neem dan gerust contact met me op.

Ik woon in Oosterhesselen (Drenthe, tussen Emmen en Hoogeveen). Ik vraag een vergoeding van € 40,- per kitten om alle onkosten te kunnen dekken en me zo ook in de toekomst nog in te kunnen zetten voor deze gedumpte diertjes.

Wilt u geen kitten adopteren, maar wel mijn werk steunen, dan kunt u geld doneren aan mijn opvangkittens. Hiernaast kunt u dan op de knop doneren drukken en een bedrag overmaken voor de weeskittens. Ook de website www.katcomfort.nl is van mij.  Hier vind u alle informatie t.b.v. de opvangkittens, het pension en de trimsalon. Ook verkoop ik hier artikelen, waarvan de opbrengst gaat naar de kittenopvang. Alvast bedankt voor uw steun.

email: info@katcomfort.nl of tel. 06 11440379

Imgp4233Dsc_2930Dsc_9764

 

13 gedachten over “Welkom

 1. lieve mevr,
  heeft u voor mij minder valide vrouw een lief klein wit poesje over?
  ziet u ik ben zo aan vereenzamen dat ikk nu toch wel iets wil dat,
  net als ik blij is dat ze er is.
  en zou ze dan heel misschien gebracht kunnen worden?
  want ik heb geen vervoer midel dat ver weg kan.
  lieve groeten mevr van der heide.

 2. Hallo Ellie,

  Ik ben opzoek naar een leuke huiskat ( wel een kitten ) met het liefst een wat speelse tekening en ook karakter, aanhankelijk en gezellig!
  Wie weet heeft u wat?
  Hoor graag van u

  Met vriendelijke groeten,

  Linda

 3. Hoi Ik vang zelf ook de stumpers van de maatschapij op . mocht u nog met een poesje zitten wat u een liefdevol huis gunt kunt u mij mailen. ik heb al allemaal mannen. het is geweldig wat u doet. zo heb ik een kitten van de dood gered is zwaar ondervoet geweest. een oude kater die op straat is gegooit. enz

 4. Hallo,
  Ik ben op zoek naar 2 gezellige lieve witte kittens (wit/grijs). Ook zou ik willen weten of ze gebracht kunnen worden.

  Groetjes Zulal

 5. Ellie,

  Ik vind dat je fantastisch werk verricht! Nu hoef ik zelf geen kitten dus heb ik maar een donatie gedaan om je werk te steunen. Ik weet zeker dat het goed terecht komt! En voel je niet niet beschaamd om een deel ( of alles ) van het geld lekker aan jezelf te besteden. Je werkt er hard genoeg voor!

  Heel veel succes!,

  Iemand

 6. Mijn oude, lieve kater is onlangs overleden. Hij had siameesbloed in zich. Ben nu op zoek naar een soortgelijke kat. Hij kon zo mooi ‘praten’ schijnt specifiek voor dit soort te zijn. Hij mag best een mankementje hebben. Pablo had een verschrompeld oor, hoeft ook geen kitten te zijn maar mag wel. Ik wacht rustig af tot hij op mijn pad komt.Hoor het graag als iemand een tip heeft.

  Hartelijke groeten,

  Astrid.

 7. Hoi,

  Ik zoek een cipers katertje. Is het mogelijk om langs te komen, om een kitten uit te zoeken?

  Waar is de opvang.

  Groeten,
  Barbara

 8. Kunt u mij mailen over wat u nog in de opvang heeft zitten, wij brachten altijd sammie in de vakanties.
  Hij is sinds 6/10/2015 niet meer thuis gekomen helaas….. En meerdere katten mysterieus binnen 2 werken van de aardbodem verdwenen….
  Mvg marleen

 9. Lieve Ellie,

  Henk en ik willen jou langs deze weg heel erg bedanken dat je 2 weken onze siameesjes Joy en Nose hebt verzorgd. Zonder jou hadden wij geen raad geweten met deze twee broertjes. Je hebt de mannetjes met heel veel geduld en vooral heel veel liefde en alle zorg opgevangen. Ellie we zullen dit nooit vergeten. Je bent een engel! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *