Nieuwe kittens

Het is weer dinsdag als ik wordt gebeld of ik nog een paar kittens wil adopteren die anders afgemaakt zouden worden. Natuurlijk zeg ik dan geen nee. Allereerst hebben we Anton. Geboren 18-05-2011. Hij is rood met wit en erg schattig. Hij zit sinds 06-06-2011 in het asiel. Hij is op dit moment 480 gram. In het asiel kwam hij niet tot zijn recht en groeide niet. Dan maar euthanasie. Nu is hij bij mij. Hij eet matig tot slecht, wil niet spelen, maar vind aandacht geweldig. Hij deelde het hokje in het asiel met Ivanka. Dit is een schildpad dame die iets zwaarder is, 590 gram. Zij is geboren 09-05-2011. Ook zij had het probleem dat ze niet groeide en niet tot haar recht kwam in het asiel. Samen met Anton is ze dus bij mij gekomen. Ze was erg zwak en wilde helemaal niet eten. Gisteren heeft ze even zelf gegeten, maar vanochtend was ze erg slecht en ik heb vandaag besloten haar in te laten slapen. Sectie wees uit dat ze een invaginatie had. Dit houd in dat de darm in zichzelf is geschoven. Hierdoor is passage van de ontlasting niet meer mogelijk. Bij haar was het al helemaal vastgegroeid. Ze had dan ook een harde bult in de buik en braakte alles er weer uit. Ook haar slijmvliezen waren erg bleek. Ik ben blij dat ik de keuze voor haar gemaakt heb, want dit was niet meer goed gekomen. Dan hebben we nog de 4 furbies die nieuw zijn. Dit zijn 4 zeer schattige mannetjes die mensen erg eng vinden. Ze zijn ongeveer 4 weken oud en wegen tussen de 300 en 400 gram. De eerste dag hebben ze gevreten dat is niet normaal. Ik moest oppassen voor mijn vingers. Nu zijn ze voldaan en eten ze als ze zin hebben. Het is 1 zwarte en 3 zwart witten. De zwarte en een zwart witte beginnen al een beetje los te komen en vinden aaien heerlijk. Die andere 2 komen ook vanzelf wel. Anton woont nu bij hun in het hok, omdat hij niet alleen kan zijn. Ook de 2 cyperse kittens die ik al had doen het nu goed. Ze eten goed en spelen lekker. Ik hoop ze eerdaags even te enten en dan kunnen ze volgende week geplaatst worden op marktplaats. Bij deze even de foto’s van al mijn schatjes op een rijtje.

Anton en Ivanka

Cyperse poesje en katertje

2 furbies

 

3e furbie

4e furbie

 

2 gedachten over “Nieuwe kittens

  1. Hallo,
    Dit is misschien niet de juiste manier om contact te zoeken maar kan even geen andere mogelijkheid vinden. Wij zijn op zoek naar een kitten. Heeft u op dit moment jonge katjes in de opvang.
    Met vriendelijke groet,
    Johanna

  2. Sorrie,
    Heb in mijn eerste bericht een email adres gebruikt waarvan ik de email niet kan checken dus graag een reactie op het hotmail adres.
    We zouden heel graag een kitten willen.
    Met vriendelijk groet,
    Johanna Bremer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *