Tommy en Tobias

Vandaag zijn Tommy en Tobias in de opvang gekomen. De beide heren zijn gered door een jongen van een boerderij. Helaas was zijn moeder allergisch en mocht hij ze niet houden. Met pijn in zijn hart heeft hij ze bij mij in de opvang gebracht. Nu zijn ze op zoek naar een heel goed huis. Tommy is de zwarte, Tobias de cyperse. Ze zijn van ongeveer half juli.

Geplaatst

Vanavond weer 2 kittens geplaatst. Deze 2 katertjes zijn naar een leuk gezin in Boven Pekela verhuisd. Het zijn Piet, die dinsdag is gekomen en het katertje uit het nestje van 7. De 2 heren zijn aan elkaar gewaagd en vormen samen een heel leuk stel.

Piet(ha) is nieuw in de opvang

Gisteren weer een prachtig kitten gekregen. Ze is gevonden door een vrouw toen ze 2 weken oud was. Deze mevrouw heeft haar gered en goed voor haar gezorgd. Echter bleek Pietha niet goed met de rat en de konijnen overweg te kunnen. Hierdoor heeft ze haar toch weg moeten doen. Gisteren bij de dierenarts haar gelijk na laten kijken en laten enten. Bij nader onderzoek blijkt Pietha een man te zijn. Dus Pietha is nu Pietje. Ze heeft nu leuke speelkameraadjes, al moet ze daar nog wel even aan wennen. VerderĀ  maakt ze het prima en ziet er zeer goed uit. Hij is half juli geboren.

 

Geplaatst

Vandaag weer 2 schatten naar een nieuw huis vertrokken. Het zwarte poesje (uit het nestje van 4, met 2 grijze kittens en een zwarte wit kitten, zie bericht 21 september 2012) en het zwarte poesje uit het nestje met 7 zwarte kittens zijn samen naar Witteveen verhuisd. Ook deze 2 zijn weer ontzettend goed terecht gekomen.

Kittens die nog plaatsbaar zijn

Op dit moment zijn er nog 9 kittens op zoek naar een goed huis. De oudste 2 (zijn van mei) zijn dringend op zoek, dit zijn de rode en de schildpad. Zij verdienen zo snel mogelijk een plekje om zich verder te ontwikkelen. Dan zijn er nog de 7 kleine zwartjes van augustus. Ook deze hopen snel opgehaald te worden door hun nieuw baasjes. Hieronder heb ik nog even een overzicht gemaakt. Ziet u er iets tussen wat u leuk vind, neem dan contact met me op.