Geplaatst 2 schildpad dames

Afgelopen maandag is een van de 2 dames naar Erm verhuisd. Ze was altijd nog wat bang, maar zo in een gezin zal ze zich zeker kunnen ontwikkelen tot een zeer lieve huistijger.

Onze andere lieve schildpad dame is gisteren verhuisd naar Hoogeveen. Ze woont hier bij een vrouw alleen en ook zij zal hier lekker tot zichzelf kunnen komen en de knuffel worden die ze hoort te zijn.

 

Geplaatst

Op 5 augustus is het licht rode katje geplaatst in een gezin in Zweeloo.

Op 13 augustus is het rode katje geplaatst bij een gezin in Borger. Deze mensen hebben nog een kat en een hond.

Op 11 augustus is het driekleur poesje geplaatst bij iemand in Emmen. Dit was het laatste poesje van de 4 kittens van de moederpoes.

Update juli nieuwe kittens

In juli ook weer een aantal nieuwe kittens erbij gekregen.

Op 3 juli 2 cyperse katertjes van nog geen dag oud binnen gekregen uit Den Hool. De moeder had de derde al dood gebeten en keek naar deze 2 niet om. Op 9 juli is de ene met wit overleden. Waarschijnlijk was zijn hartje niet goed.  De andere doet het prima

Maandag 21 juli nog 3 kittens erbij gekregen uit Hoogeveen. Dit zijn wilde kittens. Het kleine katertje is ongeveer van 20 juni. De 2 grote zwarte zijn van begin april. (foto van deze 2 volgt nog)

16 juli nog een moederpoes binnen gekregen die op knappen stond. Ze is 20 juli bevallen van 4 kittens, waarvan 2 misvormd. Deze 2 zijn dus ook overleden. De andere 2 doen het prima.