Afgelopen paar dagen veel nieuwe kittens binnen gekregen.

Donderdag een nestje van 3 poesjes. 2 cyperse en 1 rood witte. Zijn geboren begin april. Ze hebben bij mensen in huis gewoond, dus ze zijn sociaal, en gezond. Ze zijn ontwormd en ontvlooid.

 

Dan hebben we een nestje van 4. 2 cyperse katers, 1 zwarte kater en 1 cypers poesje (met witte voor voetjes). Ze zijn ongeveer 1 mei geboren. Ook zij komen bij mensen uit huis, dus zijn vrij sociaal. Het zwartje heeft nog wat last van zijn oogje. Verder ook gezond. Ze zijn ontwormd en ontvlooid.

Dan hebben we nog een nestje van 4 binnen gekregen. Ook ongeveer van begin april. Ze komen ook bij mensen uit huis, dus zijn vrij sociaal. De witte is een kater. 2 zwart witten zijn katers en 1 zwart witte is een poes. Ze hebben last van de oogjes en snotteren wat. Ook hebben 2 van de 4 een flinke navelbreukt, waar ze binnenkort aan geholpen zullen worden. Ook zij zijn ontwormd en ontvlooid.

Ik hoop binnenkort mooiere foto’s te kunnen plaatsen van alle kinderen.

Nieuw Kitten

Er zit nu ruim een week een nieuw kitten bij mij in de opvang. Kitten is gevonden meer dood dan levend. Gelukkig is hij gevonden en naar een dierenarts gebracht. Na enkele dagen rende hij al weer door het huis alsof er niets aan de hand was. Hij is nu ongeveer 6 weken oud. Het is een katertje en hij is grijs met wit. Heeft een enorm eigenwijs karakter en is bijna nergens bang voor. Ligt graag op schoot te slapen.